-->

recent post

get this widget here

BB PLUS COLLOGEN

BB PLUS COLLOGEN

Apa itu kolagen?

~ Protein utama bagi tisu sokongan dalam badan manusia

Kolagen terdapat pada,kornea, kanta mata. kulit, salurdarah, keratin (rambut, kuku), tulang, tendon ,rawan sendi,  dan gigi,hati,tulang sum-sum dan tisu dan organ seperti  buahpinggang,jantung serta sistem limfatik.


Penuaan boleh merosakkan kolagen & seterusnya merosakkan kulit

Kolagen membentuk 70% daripada lapisan dermis kulit. Ia adalah bahan utama dalam kulit, tulang, rawan dan pelbagai tisu penghubung di dalam badan kita. Kolagen membantu pertumbuhan semula kulit baru serta mengekalkan kelembutan kulit. Di dalam sendi rawan, ia berfungsi sebagai kusyen untuk mengurangkan bebanan terhadap sistem struktur badan terutama pada pinggul, sendi dan lutut.Mengapa memilih BB Plus?


BB Plus diperbuat daripada kolagen ikan yang bermutu tinggi. Kolagen ikan dikelaskan sebagai Kolagen Jenis 2, yang mempunyai struktur rantaian asid amino yang seakan-akan sama seperti yang terdapat dalam kolagen manusia..Bagaimana BB Plus Bertindak?
7 Hasil Kulit Cantik

~ Kulit wajah berseri dan cerah

~ Kulit lebih anjal dan tegang
~ Kulit lebih halus dan gebu
~ Kulit lebih lembab  
~ Kulit lebih licin serta kurang garis halus dan kedutan
~ Kulit lebih cepat sembuh dan pulih
~ Kulit kurang kesan kerosakan akibat sinaran matahari

Ramuan utama adalah kolagen ikan terhidrolisis, ekstrak biji anggur, Vitamin C, jus bunga roselle, jus buah blackcurrant, serat epal, inulin. Pengambilan kolagen umpama menyalin kulit dari yang kusam kepada yang lebih bermaya..


* BERITA BAIK : Anda berpeluang mendapat tiket PERCUMA untuk travel ke GOLD COAST, AUSTRALIA dengan menjadi agent BB Plus dengan permulaan modal min sebanyak RM 5K . Promosi ini akan berakhir pada 31 October 2013. Perbelanjaan ke GOLD COAST, AUSTRALIA ditanggung sepenuhnya oleh syarikat baik dari segi penginapan, tiket pergi balik dan makan. 

* Kepada yang berminat boleh PM saya di niazdaniaz@gmail.com atau watsup Eda di talian 013-2210106. Ingat, peluang hanya datang sekali rugi kalau tak ambil peluang yang ada..~013-2210106~

Terima Kasih Kerana Membaca. Suker? Comment lah Cket :)

Ramai yang Suker