-->

recent post

get this widget here

Wednesday, 20 June 2012

Destined Hearts by Astro Bella



Kiter suker sangat tengok telenovela dari filipina. Gandingan antara Jericho Rosales & Kristine Hermosa sangat menjadi dan melekat di hati kebanyakan penonton termasuk lah kiter..

hah uollss kenal tak dua orang personaliti di bawah ni...? mesti lah uolls kenal kan..glamer kot this couple..both of them is my favourite celebrity. Kiter minat diorang ni sampai boleh tahu bahasa diorang walau cket ..bahasa Tagalog yang diorang gunakan sebenarnya lebih kurang macam bahasa Melayu juga..senang nak belajar..dan kiter dah tahu beberapa ayat..teruja rasanyer..

diorang ni dulu terkenal dengan telenovela
~ Pangako Sa Yo & Sanay Wala Nang Wakas ~




Dulu kiter sanggup beli VCD sebab nak tengok citer ~ Pangako Sa Yo & Sanay Wala Nang Wakas ~ ..masa tu bujang baru lepas putus cinta plak tu..ape lagi layan citer sedih ahh..hahha putus cinta lah sangat kan..Citer Pangako Sa Yo tu mak kiter pun layan gak..siap nangis2 lagi kiter pun ape lagi sambung sekali nangis..hahaha..biler di fikir2 kan balik..ntah aper2 ntah..padahal acting je kot..

Tapi gandingan diorang memang menjadi dan kalau tak silap kiter ler, dulu diorang ni real couple tapi sekarang ni masing2 dah bawa haluan sendiri dan dah ada pasangan baru...alah dunia artis macam tu lah ye..

Dan sekarang ada satu telenovela lakunan kedua-dua daripada mereka ni berjudul Dahil May Isang Ikaw ( Destined Hearts) yang sedang di tayangkan melalui Astro Bella saluran 133.. sape-sape yang beli channel Mustika dapat lah tengok setiap hari Isnin - Jumaat jam 3.00 Pm dan ulangan pada jam 8.00pm & 12.00pm..hahhh..camner kiter tahu ..???kiter lah sebab kiter memang follow citer ni skang..memang best citer ni..



Setelah 5 tahun tidak diganding dalam mana-mana telenovela, now diorang digandingkan semula dalam Destined Hearts ni dan seperti telenovela yang dulu, gandingan diorang ni memang serasi dan sepadan..

Rindu nak tengok keagungan cinta sejati diorang ni dalam ~ Pangako Sa Yo & Sanay Wala Nang Wakas ~..hurmm berbalik kepada telenovela Destined Hearts pula, citernyer berkisarkan Ella dan Miguel telah diambil untuk dijadikan anak angkat kepada keluarga yang berada. Mereka akhirnya bertemu dan jatuh cinta antara satu sama lain. Bermacam-macam halangan yang diorang kena hadapi setelah berjumpa semula.





Kiter dedikasikan lagu ni untuk uolls k..lagu nyer memang shahdu..

Ikaw
by : Martin Nievera

Ikaw ang bigay ng Maykapal
Tugon sa aking dasal
Upang sa lahat ng panahon
Bawat pagkakataon
Ang ibigin ko’y ikaw

Ikaw ang tanglaw sa ‘king mundo
Kabiyak nitong puso ko
Wala ni kahati mang saglit
Na sa iyo’y may papalit
Ngayo’t kailanma’y ikaw

Ang lahat ng aking galaw
Ang sanhi ay ikaw
Kung may bukas mang tinatanaw
Dahil may isang ikaw

Kulang ang magpakailan man
Upang bawat sandali ay…
Upang muli’t muli ay…
Ang mahalin ay ikaw


Terima Kasih Kerana Membaca. Suker? Comment lah Cket :)

0 000 orang nak tahu:

Ramai yang Suker