-->

recent post

get this widget here

Wednesday, 18 April 2012

MY LUVLY READER

As Salam,

Sunyi sepi je blog kiter 2,3 hari ni ye..al maklum lah busy cket..Semalam dan hari ni ada Training so tak sempat lah nak mengupdatekan diri ye..

Hari ni punyer training di Petaling Jaya. Punya lah tak nak tempuh jam so kiter decide naik LRT je daripada Wangsa Maju ke Taman Jaya. Start perjalanan dari Wangsa Maju sampai ke Taman Jaya takde tempat nak duduk langsung, so terpaksalah berdiri bila dah sampai plak, nak menapak lagi ke tempat yang nak di tuju sebabnya...hihihi sayang duit nak bayar pada pakcik-pakcik teksi..so redah je lah kan.





Da sampai PJ, jumper plak my old friend Nur Dalila. Rasanya dah lama tak jumpa, almost one year jugak lah..lagi yang buat kiter seronok die pun one of my reader..Ngah training pun leh baca kiter nya blog..suker lah sokongan macam ni..terus kan ye Dila, Luv u lah.




So uols layankan je lah gambar Nur Dalila yang comel n sweet nya...tapi dah kawin ye n maybe bakal jadi IBU..just maybe..kiter doa-doakan lah ye..eh, training dah nak mula balik ni..cau cin cau

bai n much luv



Terima Kasih Kerana Membaca. Suker? Comment lah Cket :)

11 000 orang nak tahu:

dalila said...

glemer weeehhh...gambaq masuk tenet

fuji said...

di manakah ini???semlm cam nmpk staf2 TMP kat anexe ni..ade kursus ke??

niaz said...

a'ah ada kursus,ini kat tmpoint PJ..awak staff TM ke?

dila said...

wah..sudah ade peminat ni..

Anonymous said...

a'ah la.glamor la u ngokkk..gmba i je yg x de.huhu...btl kte k.ida 2.mudah2an nti bkal jd ibu.huhu

niaz said...

alamak sape ni..?bagi ler gambar, i sudi share kan...

zie_aya said...

bilalah gambar i nak masuk dlm ini blog....sedih + sadis.....uwaaa

zie_aya said...

dalilot yang ku sayangi,pe habaq?????ingaat lagi tak kat kakak mu yang cun melecun ini (adoiiii matilah mak) :P

niaz daniaz said...

Woit...jgn boikot blog mak nyah...

cdah said...

Haha...sy la akak

niaz said...

la cdah ke...thanks support akaknye blog gak..bagi ler gambor, leh share2 :)

Ramai yang Suker