-->

recent post

get this widget here

Saturday, 5 May 2012

Jom Bersuka-suka Di Acara Sukaneka



Hi Uolss...gembira hari ni?...moga-moga hari kalian ceria je kay.. seperti entri yang sudah, kiter janji nak upload gambar masa sukaneka kan.. so ini lah dia..

Sukaneka di Apartment Jasmin ni actually setiap tahun pun ade pun tapi this year je kiter berkesempatan nak join sebab diorang buat pada public holiday..So, public holiday kan memang kebanyakan penghuni bercuti kan..ramai ler yang join..kiter join pun sebab nak kasi nia beronok-ronok..hah amik kaw, bahasa apakah itu???

Sukaneka ni start jam 7.30 tapi biasa ler janji melayu, 8.30 baru start sebab ramai lagi penghuni yang sedap tidoo..Nia je bersemangat, siap bangun awal lagi.

Nia masuk aktiviti bagi kategori umur 4 tahun..1 je kategori nye iaitu kutip cekelat..org kay elll cakap berebut candy. Kiter tak masuk pun, bagi sokongan dari jauh je..banyak gak nia kutip candy tu, sampai kena hempap die hahaha...Tapi walau pun kiter tak main apa-apa, dapat gak cabutan bertuah, yang paling besar plak tu..perghh tak sia-sia meluangkan masa untuk acara sukaneka ni..

Harap uolls enjoy ye ngan pic di bawah ni,,tak banyak pun yang dapat snap sebab syok dok tgk org main..terutama sekali game berebut kerusi ( budak-budak kena ikut gaya pak badut)..so funny. ilang stress kiter..enjoyy kayy



Lihat lah betapa ramainyer penghuni Apartment Jasmin untuk blok A dan blok B

Nia excited dapat belon bentuk biri-biri daripada Pak Badut yang very funny


Nia sabar je menunggu Pak Badut, sampai ler ke giliran nya


Inilah antara game-game yang di jalankan..time nia kena hempap tak sempat nak snap pic


Nia bersama sepupu-sepupunya iaitu Irsyad dan Kak Long ( Afrina)..masa ni tak tahu dah Nia beratur untuk kali ke baper...pandai sorok belon yang dah dapat..hihihi

Ingatkan Pak Badut ni Melayu sebab masa doa permulaan..dia tadah tangan, rupa-rupanye die ni Chinnese

Nia lagi dengan belonnya..tak puas hati dapat belon biri-biri, nak bentuk pedang plak

Ibu pun nak join sekaki..Nia bersama belon bentuk pistol plak...

Nia yang beratur di hujung barisan bersama-sama sepupunya Afrina dan Irsyad. diorang pun tinggal kat Apartment Jasmin ni gak..

So amacam..??best tak? memang best lah..sib baik cuaca pun tak panas sgt..i enjoyed this moment n hope u guys do the same..hahaha, speaking meaking plak kiter ni...ntah bahasa ape plak ni..huhu...nak lari lah, maluuu

bai n much luv




Terima Kasih Kerana Membaca. Suker? Comment lah Cket :)

2 000 orang nak tahu:

♔Lady Ainaa♔ said...

bestnyew bersukaneka...okay, badut pun ade sekali...wahhhhhhhhh...hav a enjoy day

niaz said...

:)

Ramai yang Suker