-->

recent post

get this widget here

Thursday, 26 April 2012

Pahala Free Je Dapat Tau....

As Salam,

Hi uols..korang chat ke?kiter ni budget macam ramai je yang masuk blog kiter ni..hihihi..mudah-mudahan ramai ye...minggu ni kiter tak baper nak chat sgt..migrain plus selsema plus doc cakap tekanan darah rendah..cukup lengkap sumer ader..anyway dah pegi klinik n makan ubat sudah..jangan selsema ni berjangkit kat Nia sudah ye..!!

Macam best je tajuk entry ni ek..meh sini nak citer cket...dalam sakit2 ni sempat gak jenguk2 FB..ternampak lah kengkawan yang share pepatah-pepatah kat bawah ni ye..jom jenguk cket


Amacam best tak?..Entri ni khas buat En Suami kiter yang suker ejek-ejek cakap kiter dah berisi lah, dah gemuk ler..alah gemuk cket je hukhuk..sejuk hati bile baca pasal ni..

Ingat ye suami-suami kat luar sana tu...lagi banyak si isteri makan, lagi banyak dapat pahala...Free-free je Allah bagi pahala sebab buat perut isteri kenyang tau...


Pada si isteri plak, bile baca ni jangan lah plak makin sedap dok suap makanan tu ye..makan-makan gak, kesihatan kena jaga ye..peringatan tuk diri sendiri gak ni..btw, kiter ngah diet skang ni, huhuhu..kuranglah pahala laki kiter..

Kepada si suami plak..terima lah isteri anda seadanya, bersyukurlah dengan rezeki yang Allah bagi jangan asyik nak mengeluh je sebab dapat isteri yang dah berubah fizikal. Kadang-kadang, Perempuan ni bukan dia minta nak jadi 'chubby' tapi dah takdir..hahahhaa..takdirlah sangat ye ( ini ayat suami kiter dlm ht die lah kot)..


hihihi...suker tak entri n..ni melalut je lebih ni tp kalau betul setiap suapan isteri, suami boleh dapat pahala..itu Allah bagi bonus..so jgn nak membebel sgt lah ye..hahaha...chill..jangan mare ye En Suami.. :)


bai n much luv



Terima Kasih Kerana Membaca. Suker? Comment lah Cket :)

2 000 orang nak tahu:

Ini Kisah Tia said...

hehee .. dapat pahala kering .. banyak lagi kak pahala kering kita dapat bila dah lepas kahwin .. kenyit mata dengan suami pun dapat pahala :)

niaz said...

itu lah pasal...sama-sama lah kiter amal kan... :)

Ramai yang Suker