-->

recent post

get this widget here

Friday, 27 April 2012

PESTA BUKU ANTARABANGSA 2012

As Salam

Kabare uols..? Kebosanan ni sebab kena paksa teman Nia nonton citer
' Seafood '. Takpe lah sok kan cuti ye...bior ler die.


Ade sape-sape kat sini yang minat ngan novel? kira boleh di panggil 'Kaki Novel' lah..ada?ada?..Kiter sure mesti ramai yang sangat suke baca novel cam kiter gak ler...kiter ni kalu dapat Novel, tak ingat dunie kot...


kalau korang nak tahu start hari ni sampai 6 mei 2012 ada Pesta Buku Antarabangsa kat PWTC. Program akan bermula jam 10am - 7pm ( Isnin-Khamis ) dan 10am - 9pm (Jumaat-Ahad dan Cuti Umum) dengan tema " Dunia Tanpa Sempadan" ..jom ler remai i..Insyallah kiter pun nak pg gak, sebab kiter giler ngan novel2 ni..pantang sangat, pantang tgk hahahhaa...Sib baik 5 Mei 2012 ni Cuti Wesak, ade gak cuti, kalu tak busy ngan class...



Ini aturcara khas untuk sape-sape yang memang mengikuti perkembangan Kaki Novel melalui FB dan blog diorang..So Kalau ada yang berminat tu leh lah susun jadual korang betul-betul..untung2 leh jumpa novelis-novelis ni...


Tajuk-tajuk novel ni sumer cam menarik je kan..sumer ni takde lagi ni, kalu leh dapat harga murah..memang kiter borong sumer ni..tungguuuuu...

Kepada sape-sape nak add Kaki Novel di FB leh klik DISINI





Sumber gambar daripada blog KAKI NOVEL.

Tapi jangan ingat Pesta buku ni untuk kaki novel saja, macam2 buku ade kat sana..jom pergi sane baru kiter tahu ape yg ader kan..tp tetap nak beli novel gak ahakkss

datang ramai-ramai ye, untung2 bertemu kiter...chewah..cau cin cau ye, sok ade kelas...
( NIA, Jom tidooooooooooooo)



bai n much luv




Terima Kasih Kerana Membaca. Suker? Comment lah Cket :)

2 000 orang nak tahu:

♔Lady Ainaa♔ said...

nak pergi pesta buku ni!!! tak pernah pergi..huuuu

niaz said...

jom ramai2 pergi..mesti meriah.. :)

Ramai yang Suker