-->

recent post

get this widget here

Wednesday, 23 May 2012

Mother & Baby Expo 2012



Makkk aiihhh..mata ni dah tak leh nak lelap sebab duk mengadap assignment, lepak lah kiter kejap kat ruang ini ye...tadi masa balik keje ader ternampak banner pasal pameran ' Mother & Baby Event' ni. Macam best je ni..kiter suke tengok n beli baju budak2 ni sebab comel sangat..tapi kalau ikut dari tajuk event ni, untuk ibu/mama/mummy/bonda pun ader gak ni..lagi bertambah seronok nak usha-usha kan..

Tapi kiter tak leh nak pegi gak, sebab pada 1 -3 Jun 2012 tu kita kat Penang ada convention anjuran company..melepas lagi kan..tak pelah uolls enjoy je lah kay..yang maner ade masa tu, leh lah jenguk2 sana..shopping aper yang patut ye :)

mother-and-baby-expo-june-2012-pwtc-kl


What : EG Mother & Baby Expo 2012

When : 1st June 2012 - 3rd June 2012

Time : 11.00 am - 9.00pm

Where : Putra World Trade Centre (PWTC), Kuala Lumpur


Admission : Free Entry

Product Categories :

Baby Carriages
Car Seat
Furniture
Toys
Educational Product
Food
Baby Clothing
and much more....



Kiter tak puas hati tak dapat nak pergi kan, so kiter usha-usha lagi pasal pameran ni, terjumper lah banner ni plak..rupa-rupanyer ader lagi event on July 2012, kat Mid Valley. Bersinar2 mata kiter ni hah..leh beli baju raya Nia sekali. Rasanyer pameran ni bukan setakat jual baju tapi maybe ader gak pertandingan untuk mak-mak dan anak-anak..maybe lah..apa kater, uolls pegi..so leh citer aktiviti ape yang ader kan..So next event seperti di bawah:

What : Mom & Baby Expo 2012
Where : Mid Valley Exhibition Center
When : 27th July 2012 - 29th July 2012
Time : 11:00 am to 9:00 pm
Admission : FREE


What : Mom & Baby Expo 2012
Where : Danga City Mall, JB
When : 5th October 2012 - 7th October 2012
Time : 11:00 am to 9:00 pm
Admission : FREE


What : Mom & Baby Expo 2012
Where : Penang International Sports Arena (PISA), Penang
When : 7th December 2012 - 9th December 2012
Time : 11:00 am to 9:00 pm
Admission : FREE


Apalagi jom kiter pergiii..yibaaa..yibaaa. Kredit info dari Mamafc.com


Terima Kasih Kerana Membaca. Suker? Comment lah Cket :)

2 000 orang nak tahu:

✿Lady Ainaa ✿ said...

even ena tak ada anak lagi, tp boleh ena belikan untuk anak2 saudara ena...terima kasih sharing sis

niaz daniaz said...

No problem..sharing is caringgg :-)

Ramai yang Suker