-->

recent post

get this widget here

Tuesday, 26 June 2012

Geng-Geng Study Group Air Buah Kg Baru



Finally habis sudah paper yang terakhir untuk semester ini..Merdeka..merdeka..merdeka..tapi tak betul2 merdeka lagi sebab result lom kuar..nervous gak nak tgk result ni..

Da 2 minggu rasanya tak pedulik sangat pasal umah ni..ye lah, lepas kerja terus pegi UTM untuk study dengan geng-geng study group..balik pun dah malam kan..hari ni lepas habis exam, balik umah...baru nampak umah tu macam mana..hehehehe...

Tapi alhamdulillah,nak kata boleh jawab sepenuhnya tu takde lah kan, tapi boleh untuk dapat cukup2 makan..itu pun berkat tunjuk ajar daripada kawan-kawan terutamanya geng-geng study group air buah kg baru...entah, tak tahu plak nape diorang nama kan group tu air buah kg baru..

Ape-ape pun diorang ni memang best dan terbaik. diorang ni sangat tak kedekut ilmu dan sangat sabar mengajar kiter yang tak baper nak pick up ni kan..kalau lah diorang tak ajar, rasanye dalam bilik exam tadi ternganga gak kot...Tapi exam hari ni, tak de lah confident sgt cuma kiter dah usaha, doa dan cuba yang terbaik so tawakal aje lah ye..itu lah yang terbaik..

Meh sini kiter kenal sebahagian daripada geng-geng study group air buah kg baru..tak semua yang ader..kiter snap maner yg sempat je..huhuhuh


Dari kiri : Abe Alfi yang sedang mencari calon isteri..sape2 yang berkenan boleh htr resume ye..Pesanan Abe Alfi, dia nak org pompuan suka dia bukan sebab dia hensem k, tapi sebab dia.. "baik lah "..hihihi, Abg Khalif, Daus yg pemalu, Cikgu Azroy, yang hujung tu..Kapten yg suka makan kacang..


Dari kiri : Niesa yang tunggu Nasi Goreng Nakhon yang tak sampai-sampai
Ina dari Kuala Selangor, yang sebutan LALAnya adalah LALE.. :)



Kaki ayam goreng..menurut sejarah, ayam ni dah pakai selipar jepun sebelum ia di goreng..so selamat di makan..RM1.00, 5 ketul...


Abe Alfi sekali lagi..make nasi kabu..
Daus yang pemalu..yang tak henti-henti makan..hukhuk..dietlah sgt ye..



Kak Ika, our informer untuk segala info melibatkan our class dan jadual..pekerja UTM la katakan



Yang baju merah tu Sizal merangkap AJK penyediaan tempat untuk study..terbaik bro :)



Tengok kengkawan, sape lagi yang tengah makan tu..kusyuk semuanya



Wah..couple of the year...sweet sgt diorang ni..selalu org cakap, bile kita berdua-duaan pasti ada yang ketiga..lengkap dah kumpulan ni..hukhuk


Zam 8B dan Sizal..patut lah group ni nama geng study group air buah kg baru..rupanye diorang ni suka minum air buah lepas study..caya lah..tang durian yang tak tahan ni..



Abang Mantera duduk sebelah kanan tu..khusyuknya..udah2 ler tu, nak masuk bilik exam dah..


wah bagus diorang ni..dimana saje, study tetap study..result mesti meletup ni


Atas permintaan ayun( pic depan sekali ni hah).. ~Girls Generation..~

Kengkawan semua, jangan marah ye..gurau-gurau je..bak kata abang mantera " No Joke, No Fun "..Apa-apa pun ribuan dan jutaan terima kasih kepada Daus, Alfi, Zam, Abg Mantera,Ayun, Niesa, Wanie, K Ika, Farah, Ina,Sizal,Azroy dan ramai lagi lah..yg sebenor2 nya tak tahu nama bdk lain..hehehe, tgk muka mungkin kenal..korang memang best dan sporting semuanya..kiter belajar pun cepat faham. Rasanya kalau takde diorang ni..mati kutu gak nak jawab exam.

Anyway good luck to uollss k..now nak ganti waktu tido yang tak cukup..gambar kredit to Sizal ..tq


bai n much luv

Terima Kasih Kerana Membaca. Suker? Comment lah Cket :)

15 000 orang nak tahu:

Zamri Tarmizi said...

Terbaik kak blusher..hehe..

niaz daniaz said...

ala..kantoi aaa pakai blusher...malu ahhh

Zamri Tarmizi said...

Mmg da lme kot kantoi kak blusher..haha..

Anonymous said...

Terbaik kak..terharu ade.. bagus ade org yg wat bende ni..jd kenagan

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
niaz daniaz said...

sape zam..?adakah entri ini telah mengundang kejelesan sesetengah pihak..OMG !

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
niaz daniaz said...

sape pulak..ishkk ishkk.tapi fitnah tak baik tau..u PM akak la story2 :)..if u dont mind

wanDON said...

Sempoi

wanDON said...

Sempoi

Anonymous said...

ni alfi yg tulis.

mane ade, dlm group ni xde yg bercinta or bende2 gosip nih.. we are friends, not more than that, yeah, sometimes, we make a stupid jokes pertaining to the marriage but its doest meaning we are not respect our member's status as a wife/husband/fiancee and so on.

Zamri Tarmizi said...

Whai stranger..ce gtau nme sape..sblom menuduh xtentu hala..

niaz daniaz said...

wow..1st, i'm gonna to say sorry if this entry telah mengundang spekulasi..this is our memory,so dont let people talk bad about our family..

FARAH said...

Nape3?ape ni sume?fitnah?status?phew..come on la..friends is just a friends.so jgn dicampur adukkn dgn marriage.xkn dah kawen pon xleh nk kwn kot?xkn nk kwn dgn spouse je?kn?cume yg da kawen tu kite beringt sndr la kn batas2nye.xkn la bile bkwn tu nk gurau2 pon xleh kn?xkn laaa nk serius je..hahahah..

Anonymous said...

alfi syahrin says :

ak rase ko patut tgk crite ongbak and undisputed bru ko tau ade byk lg bende yg ko patut tau selain dr masuk cmpur hal org lain...

Ramai yang Suker